Tung dag mot Østsiden for rekruttene – Follo HK Damer

Tung dag mot Østsiden for rekruttene

Det var duket for et svært spennende oppgjør i Langhushallen søndag ettermiddag. Et ungt Follo-lag, mot et langt mer rutinert Østsiden som hadde hatt en tøff sesong – inntil de gjestet Langhushallen.

To lag som spilte solid forsvarsspill, og gode målvaktsprestasjoner preget kampen helt fra start. Etter 15 min spilt, stod det altså 3-3 på måltavla. Follo-jentene hadde flere muligheter til å dra fra i målprotokollen, men unøyaktige avslutsninger og tekniske feil på de avgjørende pasningene i angrepet gjorde at man opplevde svært litt flyt i spillet.
June Krogh i bakerst i Follo-målet holdt definitivt Follo-rekruttene inne i kampen med sine 15 (!) redninger i første omgang. Til tross for Junes redninger, gikk bortelaget fra Fredrikstad til pause med ledelse 10-12.

2. omgang fortsatte i samme sporet for rødtrøyene, men nå ble man i langt større grad straffet for dårlige avslutninger og unøyaktig angrepsspill. Østsiden vinner de første fem minuttene av omgangen 1-5, og man ender altså bak 11-17 kort tid ut i 2. omgang.
Resten av omgangen blir en bratt motbakke, og uten flyt i angrepsspillet klarer man aldri å nærme seg helt. Østsiden kontrollerer inn en 24-29-ledelse på en tung dag for Follo HK Damers unge lovende rekrutter. Nå venter 1/8-delsfinale i NM20 for den samme gjengen, før Junkeren skal besøkes 10. oktober!

June Krogh ble kåret til Follos beste spiller.