Oppkjøringens nest siste treningskamp for rekruttene, før seriestart i Harstad 4. september, endte med en kontrollert Follo- seier 24-21 i Fredrikstad.

Et solid forsvars- og målvaktsspill satte standarden gjennom kampen, Enea og June endte med 46 i redningsprosent. Når angrepsspillet også viser nye høyder for en gjeng som av åpenbare årsaker har hatt samspillsutfordringer tidligere i oppkjøringen, var det en fornøyd gjeng som reiste hjem fra Kongstenhallen, etter å ha vært i føringen gjennom hele kampen.

Det er knalltøft å møte forsvaret til rekruttlaget vårt denne sesongen

Neste treningskamp for rekruttene er tirsdag 31.08, borte mot Lillestrøm.
Det nærmer seg seriestart, og en svært spennende sesong for rekruttlaget vårt!

Følgende spillere var med (mål + assist):
Enea Osmani, June Krogh, Anette Rusten (1), Eilen Waaler (7+2), Emilie Hattestad (2+4), Emma-Helene Høyning (2+5), Ingrid Kapstad Østgulen (3), Juni Mæle (3+1), Malin Berg Osnes (1+2), Pernille Skonnord Hansen (1+4), Ruth-Emilie Barbøl (2+1), Sofie Vik (1+1), Thea Emilie Marthinsen (1) og Victoria Neverdal (1+2).