Rekrutt: Årets nyervervelser – 1/4 – Follo HK Damer

Rekrutt: Årets nyervervelser – 1/4

Som før hver eneste sesong, tiltrer en rekke talentfulle jenter Follo HK Damers rekruttlag før kommende sesong. Vi skal gi dere et bedre innblikk i hvem årets nyankomne spillere er, og hva jentene selv synes om å komme til Follo-regionenes prestasjonsklubb. 

Vi vil ta for oss en posisjon per artikkel, og starter med målvaktene. 

I målvaktsteamet fra før av, har vi June Krogh, som nå har dannet team med Enea Osmani og Thea Thun

June Krogh, målvakten som allerede har vært i Follo HK Damer en sesong.

For de som har fulgt Follo HK Damer en stund er nok Osmani-navnet kjent, og Enea Osmani er lillesøster av den spektakulære tidligere a-lags målvakten Dorentina Osmani! 

Enea kom fra Kolbotn IL, og har noe av det samme særpreget som sin storesøster, aggressivitet på nærskudd og god evne til å lese arm. Enea sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

«Når jeg startet på håndball som 7-åring hadde jeg aldri tenkt at jeg skulle få en så fantastisk mulighet. Ikke for å bare lære, men også for å bli bedre både individuelt og som en lagspiller. Når jeg først fikk tilbudet for å spille for Follo var jeg litt usikker på om dette var det rette valget og stedet for meg til å utvikle meg videre med tanke på at jeg både bor og går på skole i Oslo, men jeg ombestemte meg raskt, og det har ikke gått en dag der jeg har angret på beslutningen min. Alle her er helt fantastiske og inkluderende, og jeg følte meg tidlig som en del av dette teamet.»

Enea Osmani
Enea Osmani.
Foto: Privat

Vi gleder oss utrolig mye til å se Enea i aksjon! 

Thea Thun kommer fra Langhus IL, og har blant annet en fantastisk kastarmen og god teknikk, som gir gode forutsetninger for kontringsvillige kantspillere til å løpe inn mål på mål. Thea sier følgende om overgangen til Follo HK Damer:

Det å spille på Follo er noe jeg har drømt om lenge. Når trenerteamet hadde bestemt seg for å ta meg med på laget var det ikke noe tvil om hva jeg ville. På Follo er det et utrolig fint lagsmiljø og alle tar hverandre godt imot. Dette er en klubb jeg vet jeg kan utvikle meg i!

Thea Thun

Thea Thun.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Vi gleder oss utrolig mye til å se Thea i aksjon, og ikke minst hele dette flotte målvaktsteamet!