Rekrutt: Årets nyervervelser – 4/4 – Follo HK Damer

Rekrutt: Årets nyervervelser – 4/4

Som før hver eneste sesong, tiltrer en rekke talentfulle jenter Follo HK Damers rekruttlag før kommende sesong. Vi skal gi dere et bedre innblikk i hvem årets nyankomne spillere er, og hva jentene selv synes om å komme til Follo-regionenes prestasjonsklubb. 

Vi vil ta for oss en posisjon per artikkel, startet med målvaktene, gikk over til kantspillerne før linjespillerne, før vi nå skal se på bakspillerne. 

Fra før av er Emma-Helene Høyning, Ingrid Kapstad Østgulen, Caroline Grindstad, Rebecca Breiland og Malin Berg Osnes bakspillere i troppen, og de nye talentfulle tilskuddene er Amalie Langholm, Eilen Waaler, Emma Josefina Lönn, Emilie Hattestad, Pernille Skonnord-Hansen og Selma Paulsrud. 

Amalie Langholm er høyre bakspiller og kommer fra Kolbotn IL. Hun har slepen teknikk, med gode basisferdigheter, som gjør at hun har gode forutsetninger for å lykkes i flere ulike situasjoner! 

Amalie sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

Jeg håper at Follo HK Damer kan hjelpe meg til å utvikle meg til en enda bedre håndballspiller. Med et godt trenerteam og gode spillere ser jeg fram til en fin sesong.

Amalie Langholm

Amalie Langholm.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Eilen Waaler kommer fra Kolbotn IL, og opprinnelig Siggerud-jente. Hun har et tungt skudd, med flere ulike gode skuddvarianter, både fra bakken og lufta. Hun har et godt samarbeid med linjespiller, og har en utrolig råskap i duellspillet, både i forsvar og angrep. 

Eilen sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

Jeg valgte å gå til Follo HK Damer fordi jeg har hørt at det er bra miljø og mye sosialt, noe jeg setter høyt. Det er bra fokus på treninger og jeg er glad for at jeg kan spille med mange nye og gode spillere. Jeg vil bli så god som mulig og det kan jeg i denne klubben når jeg har et damelag å sikte mot og et godt trenerteam. Jeg går på skole i Ås og bor på Siggerud så da er det fint å ha et godt lag så nærme som jeg får være med på. Mitt mål er å bli så god som mulig, både individuelt og i samspill med andre. Jeg ble veldig godt tatt imot og gleder meg til sesongstart!

Eilen Waaler
Eilen Waaler.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Emma Josefina Lönn kommer fra Langhus IL. Hun er en allsidig bakspiller, med svært godt teknisk repertoar i angrepsspillet, som krydres med god spilleforståelse og evne til å ta riktige beslutninger.

Emma sier følgende om overgangen:

Follo HK damer har vært en del av livet mitt hele oppveksten. det har alltid vært nært og jeg har hatt mange idoler i det laget. Nå vil jeg selv jobbe for å bli et slikt idol for fremtidige spillere i Follo hk damer! jeg vet at trenerne i trenerteamet følger opp spillerne sine godt, og hjelper spillerene på å utvikle seg både på og utenfor banen. De bidrar til å gjøre Follo til det ideelle laget ikke bare for utvikling av lag, men egne individuelle ferdigheter. overgangen til et stort lag som Follo blir lettere takket være både trenerne og de fantastiske spillerne. det er veldig god lagstemning, med samhold og gode verdier og jeg føler meg allerede godt mottatt.

Emma Josefina Lönn

Emma Josefina Lönn

Emilie Hattestad kommer fra Kolbotn IL, og er lillesøster til tidligere Follo-spiller Julie Hattestad. Det er flere likheter mellom søstrene, Emilie har også et utrolig godt skudd fra bakken, i tillegg til å inneha utrolige duellferdigheter og andre playmaker-egenskaper 

Emilie sier følgende om overgangen til Follo HK Damer:

Jeg syns det har vært veldig spennende og morsomt å komme til Follo. Det er en veldig fin gruppe som har tatt meg godt imot! Det er godt miljø både på og utenfor banen, og jeg er veldig fornøyd med opplegget rundt laget. Jeg gleder meg til sesongen begynner og tror det blir kjempe bra!

Emilie Hattestad

Emilie Hattestad.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Pernille Skonnord Hansen kommer fra Ski IL, og er midtre bakspiller. Hun er en playmaker som spiller med svært høyt tempo, og er nådeløs når det gjelder å satse i rom, og i duellspillet både i forsvar og angrep. Pernille sier følgende om overgangen til Follo HK Damer:

Mine ambisjoner med idretten er å utvikle meg som håndballspiller, og Follo HK Damer virker som en god klubb som gir meg muligheten til nettopp dette. Jeg gleder meg til å se hva tiden bringer i Follo HK Damer rekrutt.

Pernille Skonnord Hansen

Pernille Skonnord Hansen

Selma Paulsrud kommer fra Ski IL, og er en hardtskytende venstre bakspiller. Hun har god rekkevidde, som både gir hun gode forutsetninger til å skyte over blokk, men også til å være aktiv bidragsyter i blokkspillet og samarbeid forsvar/målvakt. Selma sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

Da jeg fikk telefon fra Adrian med spørsmål om jeg ville være med på Follo rekrutt, nølte jeg ikke med å svare ja. Dette har vært målet mitt etter mange år i Ski. Jeg gleder meg til å utvikle meg som spiller og til å bli kjent med andre spillere med like ambisjoner som meg..

Selma Paulsrud
Selma Paulsrud.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Follo HK Damer er utrolig glade for de flotte tilskuddene fra partnerklubbene våre, og gleder oss til en spennende sesong!