Som før hver eneste sesong, tiltrer en rekke talentfulle jenter Follo HK Damers rekruttlag før kommende sesong. Vi skal gi dere et bedre innblikk i hvem årets nyankomne spillere er, og hva jentene selv synes om å komme til Follo-regionenes prestasjonsklubb. 

Vi vil ta for oss en posisjon per artikkel, startet med målvaktene, gikk over til kantspillerne, og har nå havnet hos linjespillerne. 

Fra før av er Thea Emilie Marthinsen i troppen, og de nye tilskuddene er Anette Rusten og Pernille Säfvenbom. En linjetrio som uten tvil vil utfylle hverandre på en veldig god måte. 

Anette Rusten kom fra Ski IL, og er en høyreist linjespiller med gode rekkevidde både i angrep og forsvar, gode rykk og gode sperrer. Anette sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

Jeg har tidligere spilt i Ski IL og skal nå fortsette å spille på Follo HKD rekrutt for å utvikle meg som strekspiller. Det har vært gøy å komme i et miljø der alle er like dedikert til håndballen som meg. Det har også vært utrolig morsomt å få bli kjent med nye spillere og trenere!! Til nå har det vært harde men gode treninger og jeg ser veldig frem til sesongen med det nye laget.

Anette Rusten
Anette Rusten.
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Pernille Säfvenbom kommer fra Kolbotn IL, er en bevegelig linjespiller med gode rykk, stå-på-vilje og råskap i forsvarsspillet sitt. Pernille sier følgende om overgangen til Follo HK Damer: 

Follo HK Damer er en klubb jeg alltid har hatt et godt øye til, drømmen har alltid vært å få spille her en gang selv. Da Adrian kontaktet meg og spurte om jeg ville ha en plass, var valget tatt på sekundet. Overgangen til Follo kunne ikke blitt bedre, både lagvenninner og trenere tok meg imot med åpne armer, og det var lett å føle seg velkommen og hjemme i klubben. Mine ambisjoner med håndballen er å komme så langt som mulig, og være så best som mulig når jeg holder på. Motivasjonen min er på topp når det kommer til treninger, det har mye med lagmiljøet, trenerne og hvordan treningene blir satt opp. Jeg gleder meg masse til kommende sesong, og ser fram til gode håndball år i Follo.

Pernille Säfvenbom
Pernille Säfvenbom

Vi gleder oss over de nye tilskuddene, og ser frem til å se hvordan trioen vil utfylle hverandre i trenings- og kamphverdagen!