Seier i serieåpningen! – Follo HK Damer

Seier i serieåpningen!

Kampen mot Harstad var som nevnt den første 2. divisjonskampen til rekruttene våre på 550 dager, og det var tydelig på jentene at det var deilig å endelig komme i gang igjen.

En enorm intensitet, duellvilje og innsats ble lagt ned fra første kast, og det vesentlige eldre og mer rutinerte Harstad-laget fikk raskt kjenne på ungdommelig pågangsmot og talent i Stangneshallen. Follo-jentene gikk raskt opp i ledelsen, og Harstads utligning til 1-1 var sammen 5-5 det eneste punktet i kampen de rødkledde unge lovende ikke var i ledelsen.

Fremragende forsvars- og målvaktsspill satte standarden for lagets prestasjoner gjennom hele kampen, og når man i 2. omgang løser Harstads offensive forsvar på en veldig god måte seilte rekruttene raskt fra hjemmelaget. En solid ledelse på syv, åtte og ni mål ble tidlig opparbeidet, og kampen var i realiteten avgjort midtveis i 2. omgang.

En strålende prestasjon av rekruttlaget, og med hele 12 debutanter i 2. divisjon på banen kan man trygt si at dagens oppvisning lover godt for fremtiden.
Også utrolig gøy med nyankomne Sandra Svendsen, og hennes debut i Follo-drakta!

Nå venter en ny treningsuke, før Lerøy-kvalifisering i Langhushallen!