Follo HK Damer feirer morsdag med gratiskamp i STIL Arena – Follo HK Damer
Slik så det ut da vi spilte 28-28 mot Oppsal den 14. november 2021. Foto: Heidi Ringlund

Follo HK Damer feirer morsdag med gratiskamp i STIL Arena

På søndag blir det Morsdagskamp når Follo HK Damer møter Oppsal til kamp i REMA 1000-ligaen for kvinner. Ta med mamma og hvis din kjærlighet til henne!

Kampene mellom Follo og Oppsal har nesten alltid betydd litt ekstra for de to klubbene. Det blir ofte dramatiske oppgjør, og i lagenes fem siste oppgjør mot hverandre har det endt slik:

30/9-23              Oppsal-Follo              33-32
18/4-23              Oppsal-Follo              23-25
11/12-22            Follo-Oppsal              32-25
10/3-22              Oppsal-Follo              27-27
14/11-21            Follo-Oppsal               28-28

Det er mye som tilsier at det blir et nytt drama i STIL Arena førstkommende søndag, og derfor har TV2 valgt ut nettopp denne kampen som rundens hovedkamp.

Det vil også være mulig å vinne kule premier i forbindelse med denne kampen.

På Follo HK Damer sine sosiale medier kan du vinne Gavekort på The Well som inkluderer overnatting og tilgang til SPA for 2 personer. Konkurransen blir lagt ut i løpet av kort tid. Følg med på sosiale medier, og følg instruksjonene i konkurransen for å være med i trekningen!

Det vil også være mulig å vinne REMA 1000-liga håndballer Select Ultima Replica. Alle som kommer på kamp med en plakat der man gir mamma litt ekstra oppmerksomhet vil være med i trekningen av ballene. Opptil 300 baller skal deles ut til de som kommer med plakat. Du velger selv hva du skriver på plakaten, for eksempel en hilsen til mamma – eller en gratulasjon. Og kanskje kommer din hilsen frem på TV2?

Kom med plakat på kampen, og vær med i trekningen av håndballer fra Select! Foto: Christoffer Andersen / NTB

Vi anbefaler alle å hente ut sin gratisbillett så tidlig som mulig, slik at det blir lettere for klubben å legge til rette for en god morsdagskamp. Gratisbilletter hentes ut i Follo HK Damer sin app, eller på denne billettsiden. Enkel innlogging med Vipps!

Hvordan kan du bidra til en fantastisk morsdagskamp? Del saker som skrives, inviter med venner og familie, lag en plakat og varm opp stemmebåndet.

Vi ses i STIL Arena for Morsdagskampen 2024!