Bra i første, men… – Follo HK Damer

Bra i første, men…

Det så lenge lovende ut for våre jenter i søndagens møte med Romerike Ravens, men en håndballkamp har som kjent to omganger – og det viktigste er å lede til slutt. Dessverre var andre omgang det motsatte av første, og ledelse 15-13 til pause ble til tap 33-27.

Vår beste spiller i dag, Eline Osland, har dette å si etter kampen: «Det er frustrerende at det rakner sånn i 2. omgang, når vi er så godt med i første. Vi taper på at vi ikke holder avtalene våre, alle marginer går deres vei og vi klarer ikke å sette ballen i mål når vi først spiller oss til gode sjanser. Nå kan vi ikke gjøre annet enn å dra hjem og nullstille.»

Vi er enige med Eline – det eneste vi kan gjøre noe med er det som kommer! Det er ikke annet å gjøre enn å se fremover mot neste kamp – mot Oppsal søndag 11. februar kl 18.15 hjemme i Stil Arena.

ØB var på kamp, og i tillegg til å se på håndball tok de en prat med våre tromme-gutter, som har gått fra 2 til 3 medlemmer, der nyeste medlem, Mathias, drar snittalderen en del ned 😉 Vi er så glade for at dere støtter oss i med- og motgang! <3