Det gror godt i klubben: 6 spillere skal på regionale landslagssamlinger! – Follo HK Damer

Det gror godt i klubben: 6 spillere skal på regionale landslagssamlinger!

Vi har et flott rekruttmiljø som hovedsakelig består av spillere født i 2005 og 2006. Spillarenaene er primært 2. divisjon, juniorserie og Lerøy, men noen har også fått sin debut i Rema 1000-ligaen. At det er mange talenter i denne gruppa er det ingen tvil om, og bekreftelsen på dette har vi fått gjennom innkalling til regionale landslagssamlinger for 2005 og 2006, der hele 6 spillere er innkalt til samlinger hhv 29. november og 6. desember. Vi ba rekrutt-trener Thomas om å dele noen ord om hva som ligger bak uttakene, og her er hans beskrivelse av de 6 spillerne:

Etter å ha vært ute i oppkjøringen til årets sesong pga en skade, så har Jenny Johnsen Johansson blomstret etter at hun kom tilbake. Hun er ambisiøs på treningsfeltet og setter krav til de rundt seg. Hun har et godt blikk for spillet, god spilleforståelse og har kjappe og gode skudd. Hun har også tatt store steg forsvarsmessig etter at hun kom tilbake.

Margrethe Moen Kile er en målvakt med stor rekkevidde, som har evnen til å «stenge buret» i kamper. Margrethe har store ambisjoner som målvakt, og jobber målbevisst for å nå de målene. Hun har fått konkrete utviklingsoppgaver denne høsten, og det har ført til en fin progresjon for henne.

Karen Linnestad Spone har sin treningshverdag med a-laget, men vi i rekruttmiljøet har vært heldige å ha henne med i 2.divisjon og i Lerøyserien. Karen er profesjonell i alt hun foretar seg innenfor håndballen, og er etter min mening et av de største talentene i norsk håndball i dag i 05-årsklassen.

Matilda Godager Aasen er en spennende keivhendt spiller med et godt skudd. Det har vært gøy å se Matilda sin utvikling i forsvarsspillet denne høsten der hun har tatt store steg. Seriøs og målrettet i treningsarbeidet sitt, og en spennende spiller å følge med på videre.

Estefania Rodriguez-Farfan er en fotrapp spiller, som kan spille i alle bakspillerposisjonene. Hun bidrar med å sette tempo i spillet vårt, har gode skudd samtidig som hun også er god på gjennombrudd. Er også veldig god i en fremskutt rolle i forsvar. Estefania har tatt fine steg i utviklingen sin denne høsten, og jobber godt på treningsfeltet.

Erika Gallavara-Eliassen er en meget rask kantspiller, som har prestert veldig godt denne sesongen. Erika har et bra skuddrepertoar, leser spillet bra og er sterk i kontringsspillet. Hun har fått sin debut i Rema 1000-ligaen denne høsten, og står med 4 mål på 2 kamper. Jobber bra på trening, og er ivrig etter å ta nye steg hele veien.

Vi ønsker dere alle masse lykke til på samling og gleder oss til å følge dere videre!