Runde 5 i 2. divisjon står for tur, og det er hittil suverene og ubeseirede Junkeren som venter på motsatt banehalvdel i Bodø Spektrum på søndag.

Rekruttene står foreløpig med to seiere på fire kamper i 2. divisjon, og har vunnet begge de to kampene på bortebane (!), mens de har tapt de to kampene de har spilt hjemme. Tabellen ser slik ut før helgens runde:

NrLagKVUTMålPLS
1Fredrikstad Bkl 2160 – 134 10 
2Junkeren127 – 87 
3Oppsal 282 – 64 
4Sarpsborg142 – 131 
5NIT-HAK113 – 110 
6Follo HK Damer 2107 – 107 
7Vålerenga71 – 77 
8Bækkelaget Håndball Elite94 – 94 – 
9Tromsø54 – 54 
10Harstad107 – 121 
11Østsiden Fredrikstad137 – 151 
12Tveter98 – 129 
13Rælingen98 – 131 

I Bodø får Follo-laget gjensyn med et par tidligere Follo-jenter, nemlig Elise Linnestad Kelley og Andrea Sandkvist Fossli.

Vi har tatt en liten prat med trener Adrian Ark Saastad før kampen, for å høre hva han tenker om sesongstarten og oppgjøret mot Junkeren på søndag.
Hva synes du om de fire kampene dere har spilt så langt?
Vi er fornøyde med sesongåpningen, særlig med to gode og «voksne» prestasjoner borte mot Harstad og Tveter. Kampen hjemme mot Østsiden var et bunnivå spillemessig, men generelt sett veldig fornøyde – særlig med tanke på at Juniorserien ikke har kommet i gang enda, og mange unge spillere har fått sin ilddåp i Follo-drakta på et svært høyt nivå i 2. divisjon.

Hva slags forventninger har du til bortekampen mot Junkeren?
Junkeren er tradisjonelt sett et lag det er tøft å møte og har i år åpnet sesongen svært solid, noe deres 40 plussmål på fire kamper definitivt bekrefter. 4, 12, 9 og 15 målsseiere er imponerende, så det er ingen tvil om ar det blir tøft i Bodø Spektrum. Potensialet i vår spillergruppe er derimot svært stort, så vi reiser naturligvis til Bodø for å hente med to poeng hjem.

Et tøft oppgjør venter altså i Bodø Spektrum, men med våre unge talentfulle spillere er alt mulig.

Følgende er med til Bodø på søndag:

June Cecilie Krogh, Enea Osmani, Sofie Vik, Frida Eggum, Emma-Helene Høyning, Lea Tidemann Stenvik, Eline Gerø, Emilie Hattestad, Ingeborg Brøste Fossnes, Amalie Langholm, Victoria Neverdal, Thea Emilie Marthinsen, Anette Rusten

Kampen ser du på Direktesport.no