Spillertroppen 21/22 – høyrekanter – Follo HK Damer

Spillertroppen 21/22 – høyrekanter

Opprustningen har startet for lengst. Sportslig utvalg begynte det langsiktige arbeidet med å sikre Follo HK Damer et slagkraftig lag for de kommende sesongene allerede like etter oppstart av forrige sesong. 
I denne artikkelserien vil vi gå gjennom posisjon for posisjon, for å gi et godt innblikk i troppen som skal kjempe i kommende sesongs Rema 1000-liga.

Høyrekanter

Andrea Sandkvist Fossli og Mari Nilsen Solberg skulle utgjøre kantduoen på høyresiden for Follo HK Damer kommende sesong. To høyrekanter som begge har gått gradene i klubben, gjennom rekruttlaget og opp for å befeste sin posisjon på a-laget. Som kjent takket Andrea for seg nylig, og vår fantastiske høyrekant skal spille 2. divisjon for Junkeren mens hun gjennomfører utdannelse ved Politihøgskolen i Bodø. Vi ønsker Andrea masse lykke til, og håper vi ser hun i Follo-drakta igjen, som ferdig utdannet politi.

Mari gjennomførte i 20/21-sesongen sin første sesong på a-laget, og viste gjennom sesongen at hun virkelig kunne levere når hun fikk muligheten. Hun er en ung og talentfull høyrekant, som nylig signerte kontrakt med Follo HK Damer til 2024! Alt tyder på at vi vil få se mange scoringer fra høyrekanten til Follo HK Damer de neste årene. 

Mari Nilsen Solberg er nåtid og fremtid på høyrekanten til Follo HK Damer. Den talentfulle Skiptvet-jenta er klar for nye steg.

I oppkjøringskampene har også flere talentfulle venstrehendte fått debutere i treningskamper for a-laget.
Malin Berg Osnes (født 2003), Juni Høgden Mæle (født 2004) og Victoria Neverdal(født 2004) har alle fått vise seg frem med a-laget, og det er ingen tvil om at man er godt forspent på høyrekanten i klubben!