Spillertroppen 21/22 – linjespillere

Opprustningen har startet for lengst. Sportslig utvalg fortsatte det langsiktige arbeidet med å sikre Follo HK Damer et slagkraftig lag for de kommende sesongene allerede like etter oppstart av forrige sesong. 
I denne artikkelserien vil vi gå gjennom posisjon for posisjon, for å gi et godt innblikk i troppen som skal kjempe i kommende sesongs Rema 1000-liga.

Vi er kommet til linjespillerne. Disse tre jentene vil du ikke møte i en duell, hverken på håndballbanen, i styrkebua eller på brytematta. Tre knallsterke linjespillere, som allikevel er ganske ulike typer, både i forsvar og angrep utgjør årets linjespiller-trio.

Maria Keiserås Haugen går inn i sin andre sesong i Follo HK Damer. 99-modellen som kom fra Storhamar i fjor, er råsterk og skaper store problemer for motstanderens forsvar, såvel som angrep. Vi gleder oss til å se den videre utviklingen til trønderen!

Ida Ringlund Hansen er tilbake etter en sesong i Rælingen. Ski-jenta med solide 657 mål i Follo-drakta er kjent for sin solide vendinger, smarte rykk, og effektiv skyting. Nå er hun tilbake i riktig klubb, og vi gleder oss til å se hun herje med motstanderens forsvar og målvakt igjen.

Ida viser hva hun kan by på, her fra 19/20-sesongen og borteseieren mot Byåsen

Aleksandra Mandic kom til klubbens rekruttlag i 2019, og har siden den tid skutt fart i utviklingen sin. Den høyreise Askim-jenta spiller med en enorm fysisk tilstedeværelse, samtidig som hun har et håndballhode som setter hun i mange gode situasjoner. Potensialet er stort, og når Aleksandra har skrevet under på en kontrakt til 2024 med Follo HK Damer, gleder vi oss enormt til å følge med utviklingen hennes.

Aleksandra viser noe av hva Follo-publikummet kan vente seg, i årene som kommer.