Spillertroppen 21/22 – venstrekanter

Opprustningen har startet for lengst. Sportslig utvalg fortsatte det langsiktige arbeidet med å sikre Follo HK Damer et slagkraftig lag for de kommende sesongene allerede like etter oppstart av forrige sesong. 
I denne artikkelserien vil vi gå gjennom posisjon for posisjon, for å gi et godt innblikk i troppen som skal kjempe i kommende sesongs Rema 1000-liga.

Mina Hesselberg fikk sitt definitive gjennombrudd i topphåndballen i 20/21-sesongen. Gnistrende tempo, godt og offensivt forsvarsspill, samt et skuddrepertoar som er verdt inngangspengene alene, preger Langhus-jenta sitt spill. Med fortid som venstreback, er Mina også farlig i flere faser av spillet, og vi er utrolig glade for at kanten med stor X-faktor har signert for Follo HK Damer til 2024. 

Plassen ved siden av Mina tilhørte gjennom fjorårssesongen Sara Møller. Etter at den lynhurtige kantspilleren la opp, har den blitt krydret med innhopp fra flere lokale og talentfulle venstrekanten. I oppkjøringen har både Frida Eggum og Sofie Vik deltatt i trenings- og kampsammenheng, og vi gleder oss til å se hvordan de to vil utfylle Mina. Ellers er det ikke til å legge skjul på, at en venstre kantspiller med en solid dose eliteerfaring er i dialog med Follo HK Damer, og vi er spente på å se om venstrekant-teamet blir krydret med enda mer erfaring og kompetanse!