Spillertroppen 21/22

Opprustningen har starter for lengst. Sportslig utvalg fortsatte det langsiktige arbeidet med å sikre Follo HK Damer et slagkraftig lag for de kommende sesongene allerede like etter oppstart av forrige sesong.
Nå nærmer alle brikker seg å være på plass, og vi ser frem til at en svært konkurransedyktig gjeng skal ta fatt på Rema 1000-ligaen kommende sesong.

I denne artikkelserien vil vi gå gjennom posisjon for posisjon, for å gi et godt innblikk i troppen.

Målvakter

Et lags viktige posisjon, i følge mange. Med en god målvakt er alt mulig, og vi har så definitivt et bra målvaktsteam i klubben for tiden.
Hilde Søyseth, som gjennom sesongen 20/21 hadde en redningsprosent tett opp mot 50%, i tillegg til uttallige målgivende pasninger til våre lynraske kantspillere er klar for en ny sesong. Gjennom 20/21 sesongen har Hilde og laget tilpasset seg i stadig større grad, og det er med stor optimisme vi ser på hvordan samhandlingen med forsvaret, Hilde og det nye trenerteamet vil utvikle seg, denne gangen på det aller øverste nivået.

Mille Fuglei er vår lokale, egenutviklede målvakt. Langhus-jenta som tok Aquarama med storm når vi gjestet Vipers i 19/20-sesongen, har blitt kjent for sine spektakulære nærskuddsredninger, og som målvaktstyper utfyller Mille og Hilde hverandre eksemplarisk.

I løpet av fjorårssesongen begynte June Krogh fra rekruttlaget å hospitere opp til a-laget. Hun har så til de grader overbevist på treninger, og det er mye som tyder på at den høyreiste Son-jenta vil få betydelig flere muligheter hos a-laget i treningshverdagen. Den talentfulle 03-målvakten har en vanvittig rekkevidde og tar stadig vekk store steg i sitt spill, både teknisk og taktisk.

Vi gleder oss til å se et svært spennende målvaktsteam på banen for Follo HK Damer kommende sesong!