Førstkommende søndag er endelig ventetiden over. Etter en lang, tøff oppkjøring er det igjen klart for første seriekamp. Det er Levanger som står på motsatt side av parketten i Stil Arena den 13. september kl. 18.00

Våre lokale helter er klar for å starte med å krige om poengene i serien. Oppkjøringen har vært veldig spesiell. Når jentene startet oppkjøringen i mai var det store begrensninger på hva som var lov til å gjøre, antall i grupper, avstand med mer. Når serien skulle komme igang var det også stor usikkerhet rundt. Det ble snakket om alternativer på at serien først skulle komme igang på nyåret.

Filmen er produsert av Jacob Bolin Lund for Follo HK Damer.

Follo HK Damer har som visjon å være "Mot toppen med lokale krefter!" 🏆 Filmen er produsert av Jacob Bolin Lund for Follo HK Damer.

Posted by Follo HK Damer on Tuesday, 8 September 2020

Spillerne og trenerne gikk på oppkjøring med krum nakke og har holdt et beundringsverdig trykk hele veien. Den gode jobben i oppkjøringen har vist veldig lovende takter i treningskampene under oppkjøringen.

På søndag vil det også være en del nye spillere med Follo HK Damer drakt i offisiell kamp.

  • Hilde Søyseth er ny målvakt som kom fra Volda før denne sesongene
  • Katarina Ugland har de siste sesongene spilt på Fjellhammer. Hun er venstre bakspiller og dunket inn 121 mål i serien for Fjellhammer i forrige sesong
  • Maria Keiserås Haugen er linjespiller og kommer fra Storhamar med erfaring fra både Rema1000 ligaen og europacup spill
  • Karin Mollatt er også ny linjespiller som kommer fra Fredrikstad. Karin kommer også inn med Rema1000 liga erfaring og hadde sitt første Rema1000 liga mål mot nettopp Follo HK damer i fjor
På søndag blir det gjensyn med Vilde Rønningen i Stil Arena

Vår motstander på søndag, Levanger har vi hatt mange jevne bataljer med i tidligere sesonger, men de har vært en tur nede i 2. divisjon, men kvalifiserte seg igjen til spill i 1. divisjon etter forrige sesong. Vi får et hyggelig gjensyn med Vilde Rønningen som spilte med FHKD logo på brystet i fjor.