Katarina Ugland «Målmaskin» til Follo HK Damer – Follo HK Damer

Katarina Ugland «Målmaskin» til Follo HK Damer

Katarina Ugland er 22 år gammel- og vil bli en sentral brikke i vår kamp om å rykke opp til Rema1000-ligaen igjen. Follo Media har intervjuet storscoreren.

Foto: Harald Gründel

Det hersker ingen tvil om at dette er en spiller som kommer til å prege kampene i sesongen som kommer.

Stallen til klubben begynner virkelig å ta form, og en av nyervervelsene kan betegnes som en «målmaskin». Hun satte 121 baller bak motstandernes målvakter i forrige sesongs 1 divisjon, og var svært ettertraktet i håndball-Norge. Den høyrehendte bakspilleren fra Lillehammer spilte i Fjellhammer. Nå har hun valgt å signere for Follo HK Damer. Hun har sine beste år foran seg på håndballbanen og er blitt beskrevet som en «kjempesignering» av Østlandets Blad. 

Foto: Harald Gründel

Du hadde en enorm sesong i Fjellhammer trøya og var svært ettertraktet i håndball-Norge. Hvorfor valgte du å signere for Follo HK damer etter at nedrykket var et faktum?

– For det første var jeg klar for nye utfordringer. Etter tre år i Fjellhammer var det på tide å prøve noe nytt. Jeg har stor tro på opplegget i og rundt Follo HK Damer, og tror at jeg kan utvikle meg videre der. 

Follo HK Damer er også en klubb med ambisjoner, noe som jeg ønsker å ta del av. Til slutt har jeg også fått et veldig godt inntrykk av trenerteamet, og tror dette kan gjøre at jeg kan utvikle meg enda mer som håndballspiller. 

Follo HK Damer er også en klubb med ambisjoner, noe som jeg ønsker å ta del av.

Man kan regne deg som en bunnsolid målscorer, men hva er dine andre styrker på- og utenfor håndballbanen?

– På banen er nok hurtighet og allsidighet mine sterke siden. Utenfor banen håper jeg at jeg kan være en god bidragsyter til det sosiale og bidra til et godt samhold! 

Hva er ambisjonene for den kommende sesongen og hva er ambisjonen din som håndballspiller?

– Ambisjonene mine for den kommende sesongen er å kunne kjempe i toppen av 1.divisjon om en eliteplass neste sesong. 

Når det kommer til mine personlige ambisjoner som håndballspiller er det å utvikle meg til å bli så god som jeg kan, og etter hvert bli en etablert elitespiller.

Når det er sagt haster jeg meg ikke fremover, og gleder meg til å spille i 1.divisjon denne sesongen. 

Foto: Harald Gründel

Hvordan er inntrykket ditt av klubben så langt?

– Jeg har som tidligere nevnt fått et veldig godt inntrykk av klubben og opplegget rundt. Jeg har også et veldig godt inntrykk av spillergruppen og trenerteamet. 

Dette gjør at jeg har stor tro på at vi kan få til noe veldig bra denne sesongen! 

Det hersker ingen tvil om at dette er en spiller som kommer til å prege kampene i sesongen som kommer. Dette viser også at klubben er på vei i riktig retning når man er interessant for gode spillere.
Kudos og applaus til gjengen som har lagt fundamentet til en bunnsolid arena for unge, lovende spillere.

Vi ønsker vår nyeste signering velkommen til Follo HK Damer!