Plexusklinikken – avgjørende samarbeidspartner i prestasjons- og spillerutvikling – Follo HK Damer

Plexusklinikken – avgjørende samarbeidspartner i prestasjons- og spillerutvikling

Follo HK Damer og Plexusklinikken er nå inne i sin syvende sesong som samarbeidspartnere – et samarbeid som har vokst for hver sesong som har gått, og således vært helt avgjørende for posisjonen klubben har opparbeidet seg gjennom de siste årene. 


Gjennom alle årene har klinikken vært klubbens medisinske støttespiller, og servet både spillere og lagsmiljøer med medisinsk støtte. Nytt for sesongen er det utvidede fysiske ansvaret Plexusklinikken har i klubben, med helhetlig og kontinuerlig gjennomføring og oppfølging som skal sikre kontinuerlig utvikling hos våre talentfulle utøvere. Treningsprogram for individuell trening og fysiske fellestreninger, gjennomføring av fysiske fellestreninger, skadeforebyggende trening og medisinsk oppfølging på kamp, i treningshverdag, individuelt på dagtid og på treningsleir er arbeidsområdene Plexusklinikken dekker for klubben, med Axel Reimblad og Kristian Brynestad i spissen. 

Den ukentlige oppfølgingen vi får og støttespilleren Plexusklinikken er i hverdagen er helt avgjørende for både utvikling og prestasjon i klubben vår. Dere medisinske bidrag er åpenbart avgjørende, men kompetansen og rådgvining knyttet til fysisk trening, dosering og treningsplanlegging preger hverdagen i vår aller høyeste grad.

Adrian Ark Saastad, trener Follo HK Damer Rekrutt
Plexusklinikken, her representert ved Axel Reimbladh er alltid på plass på våre hjemmekamper som medisinsk og fysisk ressurs.
Foto: Heidi Ringlund



Vi i Follo HK Damer ser på Plexusklinikken som en helt sentral samarbeidspartner og støttespiller i den kontinuerlige jakten på å nå toppen av norsk håndball. De har vært med på reisen fra 2. divisjon til Rema 1000-ligaen, og vi ser frem til videre samarbeid på veien mot nye mål og suksess.