Follo HK Damer og Plexusklinikken har signert ny toårsavtale!

Plexusklinikken har vært en solid samarbeidspartner i fem sesonger, og har nå vært med oss hele veien fra 2. divisjon til spill på det øverste nivået i Norge. Nå skal vi fortsette å jobbe sammen i jakten på opprykk.

Klinikken, med Axel Reimbladh i spissen, sørger for fysisk trening i klubbens begge lag, samt en god og helhetlig medisinsk oppfølging av samtlige spillere. Klubbens rekrutter får skreddersydde treningsprogram, i veien mot å utvikle den helhetlige seniorspilleren, og Axel har en økt i uka med a-lagsjentene. Samtlige spillere i klubben får jevnlig behandling i Plexusklinikken lokaler i Ski, helt essensielt i en toppidrettsutøvers hverdag.

I tillegg til dette bistår Plexukslinikken som medisinsk ansvarlig på Follo HK Damers benk på hjemmekamper, og gjør dermed jentene kampklare i tillegg til å bidra ved akuttsituasjoner under kamp. Axel Reimbladh er også medisinsk ansvarlig i klubben i forbindelse med Covid-19, og sørger for at vi hele tiden etterfølger de strenge retningslinjene klubben er pålagt for å kunne opprettholde «normal» aktivitet.

Follo HK Damer er svært fornøyde med å ha et så kompetent team med seg, og anser et samarbeid med Plexusklinikken som avgjørende for å kunne ta steget opp med de beste i landet!

«Plexuklinikken har vært en lojal støttespiller i mange år og har vært med oss hele veien fra 2 div til elite og har bidratt med viktig kompetanse på behandling, skadeforebyggende trening og styrkefystrening.»
Lars Abelsen – Hovedtrener Follo HK Damer

Vi ser frem til to nye år med Plexusklinikken på laget!