Follo HK Damer ved daglige leder Lars Olsen var før jul på en reise rundt til våre sponsorer og samarbeidspartnere med en hyggelig julehilsen fra klubben. Han rakk dessverre ikke innom alle, og en samarbeidspartner som ikke ble nevnt, men som definitivt ikke er glemt er vår eminente lokalavis, Østlandets Blad.

Avisen er en viktig støttespiller både ved deres engasjement ved å dekke kampene og hendelser rundt laget, distribusjon av alle våre kamper på direktesport.no samt mulighet for å annonsere våre kamper i avisen.

Vi vil med dette takke for året som er gått og vi gleder oss til et nytt år med vår lokalavis.

Foto: Østlandets Blad

Spesielt takk til ØBs Pompel og Pilt også kalt @tungvekterne med sin spisse penn og skråblikk kommentarer i podcasten sin omtaler våre opp og nedturer. Vi skal gjøre vårt for at det blir flere overskrifter som «Jubel for Follo HK Damer» (dropper endelig neste gang).