Tre kamper på to dager er planen for helga, og for en helg det skal bli for alle som er glad i Follo HK Damer.

Hold av helgen. Lørdag venter to kamper for vårt J20 lag i NM, som blir et kombinert lag av spillere fra både a-lag og rekruttlag. Søndag skal a-laget vårt til Skedsmohallen, i jakt på sesongens to første poeng etter svært tøffe og gode kamper mot Fana, Molde og Vipers. Tre lag som alle har ambisjoner om å havne godt opp på øvre halvdel av tabellen ved sesongslutt. Nå venter Rælingen HK, som etter en rebranding har byttet navn til Romerike Ravens.

Lørdag
NMJ20 er Norgesmesterskap for jenter som er 20 år eller yngre, og spillere som er spilleberettiget i år er da jenter født i 2001 eller senere. 32 av klubbens spillere er født i 2001 eller senere, så det er litt av et spillermateriale som er tilgjengelig for spill lørdag i Stil Arena. På besøk til Stil Arena lørdag kommer trønderlagene Utleira og Sverresborg. To lag man i Follo HK Damer i utgangspunktet vet lite om, men med a-lag tilhørende 2. divisjon avd 4, hvor Utleira foreløpig står med fire seiere på fire kamper, mens Sverresborg foreløpig ikke har spilt 2. divisjonskamper. Kun 1. plassen går videre fra puljespillet, i tillegg til den beste 2. plass på tvers av samtlige puljer.

A-lagsspillere tilgjengelig for NMJ20
  • Frida Eggum (f. 2002)
  • Martine Kårigstad Andersen (f. 2002)
  • Lea Tidemann Stenvik (f. 2003)
  • Eline Gerø (f.2002)
  • Ingeborg Brøste Fossnes (f. 2002)
  • Silje Alvestad (f.2002)
  • Mari Nilsen Solberg (f. 2002)
  • Aleksandra Mandic (f.2002)

Helgens NM20 arrangeres med Follo HK, hvilket betyr at herrenes store talenter også skal i aksjon på lørdag.

Søndag
Helgens store høydepunkt har avkast 18:00 i Skedsmohallen. Follo-jentene møter Romerike Ravens til dyst, og det man kan kalle et nabooppgjør – på tabellen hvertfall. Begge lag står som nevnt uten poeng i årets Rema 1000-liga. Follo har som nevnt møtt tøff motstand hittil i årets sesong, og det blir spennende å se hvordan den spillemessige utviklingen fortsetter inn i en kamp hvor oddsen på de to lagene for første gang denne sesongen er noe jevnere.
Romerikingene startet sesong med en tøff bortekamp som endte med tap mot Tertnes (29-24), før det ble tap mot Fredrikstad BK på hjemmebane (23-26) og mot Oppsal i Oppsal Arena (32-26).
Det er med andre ord endelig klart for en kamp hvor Follo-jentene skal vise sitt faktiske nivå, og ikke minst blir det spennende å se hvordan lagene står til hverandre.

Det er med andre ord bare å holde av helgen, ta turen i Stil Arena og i Skedsmohallen for å heie på Follo-regionens mest talentfulle og spydspissen i Follo-håndballen.

HEIA FOLLO HK DAMER!