Romerike Ravens neste motstander i Rema1000-ligaen – Follo HK Damer

Romerike Ravens neste motstander i Rema1000-ligaen

Søndag 19. september er det klart for Follo HK Damers neste oppgjør i Rema 1000-ligaen. Dette er en meget viktig kamp for begge lag i kampen om ny kontrakt i Rema 1000-ligaen også neste sesong.

Begge lag står med 0 poeng etter 3 kamper, så det blir nok sett på som en av sesongens 4-poengskamper for begge lag. Follo HK Damer har møtt sterk motstand i de tre første kampene mot Fana, Molde og Vipers som alle har full pott. Follo damene har hatt en fin stigning med i de tre kampene som er spilt så langt, så det er en viss optimisme å spore før kampen mot Ravens.

Foto: Heidi Ringlund
Foto Heidi Ringlund

Romerike Ravens på sin side kommer fra et bittert tap mot Oppsal i Oppsal Arena sist helg og er helt sikkert sugen på å slå tilbake med poeng mot nyopprykkede Follo HK Damer. De to lagene møttes to ganger i oppkjøringen hvor Ravens gikk seirende ut av begge med henholdsvis fem mål seier i Follo cup og tre mål seier i Ravens egen Preseason Challenge.

Kampen går den 19. september kl. 18.00 i Skedsmohallen. Billetter kan kjøpes i Romerike Ravens sin app.

Se Ravens sin forhåndsomtale av kampen ved å trykke her!