Tøff oppstart mot Gjerpen – Follo HK Damer

Tøff oppstart mot Gjerpen

Lørdag reiste a-laget til Skien for første test etter ferien, og på motsatt banehalvdel stod Gjerpen.

Et Follo-lag uten Silje Alvestad, Martine Kårigstad Andersen og Mirela Gjikokaj, Ida Ringlund Hansen og Tilde Alræk åpnet godt, og det var jevnt til pause, med 12-11 til Gjerpen. Utover i 2. omgang får man kjenne på at man er en tynn tropp, og avstanden mellom lagene blir markant. Det ender med 32-22 til Gjerpen. Trenerteamet sier følgende om kampen:

Da er første treningskamp etter ferien unnagjort etter at vi i ettermiddag møtte Gjerpen i Skienshallen. Med kun 3 halløkter i beina og ganske få spillere tilgjengelig, var vi litt spente før start. Første omgang ble relativt målfattig (12-11 til Gjerpen) og vi må si oss relativt fornøyde med forsvarsspill og målvaktsspillet til Hilde. I andre omgang henger vi ikke like godt sammen bakover, samt at vi mister litt tempo og trykk i angrepsspillet. Totalt sett tar vi først og fremst med oss en del godt forsvarsspill fra denne kampen som ender 32-22 til Gjerpen.