Stil Tekstilservice AS og Follo HK Damer forlenger det gode samarbeidet, og Stil Tekstilservice har nå gjort ytterligere initiativ for å sikre at Follo-regionens aller beste klubb, skal fortsette sin gode utvikling!

Stil Tekstilservice har vært partner med Follo HK Damer siden a-laget kun var i 2. divisjon, og har altså vært en viktig bidragsyter i hele veien opp til Rema 1000-ligaen!

Stil Tekstilservice AS er en svært viktig bidragsyter for idrett i vår region, les mer om deres samfunnsengasjement her!

Vi er svært glade for at Stil Tekstilservice investerer mer i samarbeidet med Follo-regionens flaggskip i kvinnehåndballen, og gleder oss over enda en sesong med Stil på shortsen, med mange flotte hjemmekamper i vår Stil Arena!


Stil Tekstilservice, som alltid plassert på shortsen til flere idrettslag i Nordre Follo.