Stil Tekstilservice – Follo HK Damer

Familiebedriften Stil Tekstilservice har helt siden starten i 1949 satset på stabile relasjoner, både med våre ansatte og våre kunder. Med 70 års erfaring, arbeider vi aktivt for å være en foretrukket samarbeidspartner i alle ledd når det gjelder matter, logomatter, vask av arbeidstøy og mopper.

Komplett produktportefølje

Stil Tekstilservice har fokus på å ha en positiv bedriftskultur, og har en ansvarsbevisst holdning til miljøet og verden omkring oss. Dagens krav til effektivitet har medført at vi kontinuerlig fokuserer på å levere produkter som gir fordeler for våre kunder. Som en naturlig konsekvens av dette, tilbyr vi en komplett produktportefølje innen vårt segment: matterarbeidsklær og mopper. I dag er vi et av landets mest moderne, miljøvennlige og effektive vaskerier. Dette fikk vi bevist i 2011 da vi ble kåret til Årets Bedrift i Follo.

Fra Larvik til Lillehammer og fra Kongsberg til Kongsvinger

Vårt distribusjonsapparat betjener kunder over hele Østlandet, fra Larvik til Lillehammer og fra Kongsberg til Kongsvinger. Ved avtaler som går utover vårt eget geografiske distrikt, har vi gode samarbeidspartnere som kan betjene våre kunder.

Vi har 25 faste sjåfører med bred erfaring og lang ansiennitet, som betjener våre kunder hver eneste dag. Dersom en av sjåførene ikke kan betjene en kunde, vil en av våre fast ansatte vikarer ta over. Det er et sterkt prinsipp hos oss at kundene alltid skal betjenes.

I tillegg til å være bedriftens ansikt utad har hver sjåfør et personlig ansvar for sine kunder. Egenskaper som serviceinnstilling, nøyaktighet og gode kommunikasjonsevner er derfor viktig for våre sjåfører. Punktlighet er noe vi tar på alvor. Våre kunder skal vite at vi kommer, og når vi kommer. Det er blitt sagt fra flere av våre kunder at man kan stille klokka etter sjåførene fra Stil. Og det jobber vi hardt for å opprettholde!

Fokus på kontinuitet

Vi får ofte spørsmål om hva som skjer dersom sykdom eller stor arbeidsmengde oppstår. Både Stil Tekstilservice og våre samarbeidspartnere er opptatt av gode rutiner, og har derfor faste prosedyrer som sørger for effektive løsninger ved uforutsette hendelser. Fordi vi vet at punktlighet er avgjørende, tar vi alle forholdsregler for å oppfylle våre kunders forventning.

Dette innebærer at:

  • Alle våre faste servicesjåfører har sine egne faste ansatte vikarer.
  • Vikarene våre kjenner rutene og rutinene godt og stepper inn ved behov.
  • Ved avtaler som går utover vårt eget geografiske distrikt, har vi gode samarbeidspartnere som kan betjene våre kunder.

Vi er stolte av vårt distribusjonsapparat og er trygge på at våre kunder alltid får hva de har bestilt.

Stil Tekstilservice er medlem av Rent-Gruppen

Stil Tekstilservice inngikk en avtale med Rent i 2016, og vi har siden den gang hatt et nært samarbeid. Rent er en av Nordens mest effektive og miljøvennlige tekstilleverandører bestående av syv norske industrielle vaskerier. Vaskeriene tilbyr vaskeritjenester og utleie av tekstiler innen hotell og restaurant, helse, offshore, arbeidstøy, matter, mopper og lignende.

Medlemmene av Rent-Gruppen holder alltid høy standard og jobber kontinuerlig med sikkerhet knyttet til hygiene. Rent-Gruppen er kjent for leveringsdyktighet, fleksibilitet og stor kapasitet.

For Stil Tekstilservice sine kunder betyr dette samarbeidet at kvalitetsvarer blir hentet og levert til avtalt tid i hele Norge – selv utenfor vårt eget geografiske leveringsområde. Samtlige bedrifter er svanemerkede, ISO-sertifiserte og medlem i NRV.

Stil tekstilservice matter

Stil Tekstilservice har fra dag en levert et veldig godt inntrykk og tar oss som kunde seriøst. Jeg opplever mine kontakter som veldig løsningsorienterte. De er også fleksible og greie å samarbeide med, da vi noen ganger får behov som er utenfor “standarden”, noe de pr. dags dato har respondert raskt på. Produktene vi får via Stil Tekstilservice er også av den høyeste kvalitet.
THOR NIELSEN, MARKEDS- OG INNKJØPSDIREKTØR INSIDER-FACILITY SERVICES AS