Etter halvannen uke pause er det klart for nok en kamp i Rema1000 ligaen for Follo Damene. Søndag går turen til Åsenhallen for å måle krefter med Sola.

Sola har hatt en god start på sesongen og står med full pott på de fem første kampene. Det er med andre ord ingen enkel oppgave som venter våre jenter, men de beste kampene er levert mot den beste motstanden i år, så vi får håpe de utvalgte fra Follo klarer å bite godt fra seg så det blir en spennende og god kamp.

Gjengen som spilte J20NM tar med seg en god følelse etter å kvalifisert seg til kvartfinale tidligere i uka. I tillegg var det mye positivt å ta med seg fra kampen mot Storhamar.

Dette blir første kamp på alt for lenge som ikke har restriksjoner på Covid-19. Åsenhallen pleier å være godt besøkt så det er håp om full hall og god stemning på søndag. For oss som ikke er så heldige å få være i hallen kan vi følge kampen på direktesport.no

Les her hva Sola skriver om kampen: https://sola-hk.no/match/sola-follo-hk-damer-rema-1000-ligaen-kvinner-2122/forhandsomtale/

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 2122