Lerøy-kvalifisering del 2 på Bryne i helga – Follo HK Damer

Lerøy-kvalifisering del 2 på Bryne i helga

Lerøy-kvalifiseringen foregår denne sesongen over to helger, hvor første del for vår del endte med en seier og et tap. Vi har med det inntatt en tredjeplass på tabellen, og er a poeng med plass 2 og 4. De to beste lagene er direkte kvalifisert til Lerøy-serien, mens man som treer er avhengig av å være blant de beste treerne i alle kvalifiseringspuljene. Pulja er med andre ord helt åpen!

Denne helgen avvikles den siste delen av kvalifiseringen, og jentene tar turen vestover, til Bryne. Her venter kamper mot Gjerpen kl 14.30 på lørdag og hjemmelaget Bryne søndag kl 13.00. Dessverre streames ikke kampene, men de kan selvsagt følges i Live-funksjonen på MinHåndball.

Trener Thomas forteller om en spent og optimistisk gjeng før helgen: Det har vært litt opp og ned de siste ukene med resultater, småskader etc, men denne treningsuka har sett veldig bra ut.

Vi møter de to lagene som er bak oss på tabellen etter første kvalik-helg. Men det er ikke akkurat dårlig motstand som venter oss i helga? Nei, absolutt ikke! Vi vet at det blir 2 spennende kamper mot Gjerpen og Bryne, men jentene er veldig gira på å returnere hjem igjen med to seire.

Vi ønsker spillere og støtteapparat masse lykke til og følger spent med hjemmefra!