Lerøy-kvalik, del 1 på hjemmebane – Follo HK Damer

Lerøy-kvalik, del 1 på hjemmebane

Lørdag og søndag er det ungjentene sin tur til å innta Stil Arena. Da er det klart for kvalik-spill til den nasjonale Lerøy-serien. Nytt av året er at kvalifiseringspuljene består av 5 lag, og kvaliken går over 2 helger. Vinner og andreplass i puljen er kvalifisert til Lerøy-serien, i tillegg til de 10 beste 3. plasserte (av 13 puljer). Våre jenter møter Hinna og Rapp hjemme i Stil lørdag og søndag, mens Bryne og Gjerpen venter helgen 12-13 oktober i Bryne Storhall.

Som vanlig i rekruttmiljøet har det kommet til en fin gjeng med nye spillere, som har blitt tatt godt imot av spillerne som var i klubben også i fjorårssesongen. Thomas Sigolsen kan fortelle at oppkjøringen har gått som planlagt: Rekruttjentene har jobbet bra gjennom oppkjøringa, og er spente foran helgens kvalifiseringsrunde til Lerøy på hjemmebane. Vi har blitt satt opp i ei tøff pulje, så vi må være skjerpa gjennom hele kvalifiseringen. En del nye spillere inn i troppen foran denne sesongen også, så vi har jobbet mye med samspillet i forsvar og angrep, pluss at jentene har lagt ned en solid jobb i forhold til det fysiske.

Laget har spilt en del treningskamper i tillegg til deltakelse i Follo cup og Haslum cup, og dermed sikret seg verdifull kamptrening før sesongen startet. Vi har spilt 2 fine kamper i 2.divisjon så langt, noe som har gitt en seier og ett tap, og i tillegg en kamp i juniorserien der vi gikk seirende ut. Dette har gitt oss verdifull matchtrening, forteller Thomas videre. Nå er vi klare for helgas kvalik og vi håper at mange tar turen til Stil Arena i helgen, og heier på rekruttjentene!

Lykke til, jenter!