Vi ønsker Gjerpen velkommen til Stil Arena! – Follo HK Damer
Vi håper på flere jubelscener i morgen!

Vi ønsker Gjerpen velkommen til Stil Arena!

Søndag kl 16.00 er det klart for sesongens første hjemmekamp, og det er Gjerpen som venter på motsatt banehalvdel. Gjerpen overrasket alle i fjorårssesongen og endte på sluttspillplass, noe få hadde tippet i forkant av sesongen. Foran denne sesongen har bl a Ytre Enebakks Lea Tidemann Stenvik blitt hentet fra Aker, og hun får dermed et gjensyn med mange gamle lagvenninner, både fra Follo og Aker. I tillegg har Nordby-jenta Sara Ashuri har allerede vært i Gjerpen flere sesonger, og vi håper at også mange lokale bortesupportere finner veien til Stil i morgen.

I første runde ble Sola 5 mål for sterke for Gjerpen, til tross for en god andre omgang. Alle husker vår flotte serieåpning med 12-målsseier mot Fredrikstad, og vi spår god kok på banen i morgen når Gjerpen går for revansje av tapet i første runde. Så håper vi selvsagt at vi fortsetter spillet og flyten fra Fredrikstad-kampen, og sender Gjerpen tilbake til Skien uten poeng i bagasjen.

Ingvill, hva tenker du og Thomas om morgendagens kamp?

– Først og fremst gleder vi oss enormt til å spille årets første hjemmekamp i Rema 1000 ligaen! Når vi ønsker Gjerpen velkommen hjemme i vårt fort STIL Arena gleder vi oss til å vise oss fram med vårt publikum i ryggen.

Det er vanskelig å slutte å smile når man tenker på Fredrikstad-kampen. Men ut over godt humør hos oss Follo Damer-fans, hva gjør kampen for laget og dere trenere?

– Forrige kamp gav oss som lag trygghet og selvtillit. Det var en skikkelig lagseier. Dette tar vi med oss når vi nå skal løse neste oppgave mot Gjerpen.

Fortell litt om forberedelsene til morgendagens kamp

– Gjerpen overrasket mange og gjorde en fantastisk sesong i fjor, da de kom til sluttspillet. De har hatt en stabil spillertropp som kjenner hverandre godt. I år har de i tillegg styrket stallen og fått en bredere tropp. Gjerpen har et godt kollektiv og er godt besatt i alle posisjoner. De spiller med godt tempo, har god skuddkraft bak fra banen i tillegg til duellsterke spillere. For vår del er vi godt forberedt og har hatt en god treningsuke. I denne kampen blir det viktig med et fysisk, kompakt og forflytningsdyktig forsvar. Det vil forhåpentligvis føre til at vi får løpt inn noen mål i kontra og ankomstfasen. Videre blir det viktig å spille direkte i tillegg til å være kloke i angrepsspillet vårt.

Vi håper mange vil ta turen for å heie på oss. Det gir oss en enorm energi når det er liv i hallen!

Håndball er best i hall! Vi ses i Stil Arena kl 16.00!