Seier 33-21!!!! – Follo HK Damer

Seier 33-21!!!!

Sesongens første seriekamp skulle være en vanskelig en, men dette ble kvelden da årets Follo-jenter virkelig viste hva som bodde i dem, og det endte med en deilig og overraskende stor seier! Starten var preget av litt nerver hos begge lag, og første mål kom først etter 3.41. Da satte Iben vårt første mål for sesongen. Deretter fulgte Oda opp med 2 raske kontringsmål og vi var virkelig i gang!

Fredrikstad virket litt tafatte i alt de foretok seg, og når de først kom til sjanser plukket Hante mange av dem. Midtveis i første omgang var redningsprosenten 46, og mange av redningene var av den riktig lekre sorten. Ved kampslutt forteller statistikken at det endte med 14 redninger på 21 skudd, altså 40 %. Det er imponerende!

Jentene fortsatte det gode og fokuserte spillet, og pauseresultatet var imponerende 13-17, fordelt på enda mer imponerende 8 ulike målscorere! Det må antas at Fredrikstad-jentene fikk noen klare meldinger i garderoben, men tilbake på banen fortsatte kladdeføret. Våre jenter takket pent for mulighetene til å løpe inn mål etter mål. Ledelsen økte og sluttresultat 21-33. Dette hadde nok gitt høye odds i forkant!

Thomas var selvsagt en svært fornøyd mann etter kampen: En flott start på sesongen, og vi får et godt svar på jobben som er gjort frem til seriestarten. Vi spiller jevnt godt fremover, og vi forbedrer oss bakover fra 1.omgang til 2.omgang. Gode prosesser hele veien, og det flyter godt i dag. Vi bare gleder oss til neste søndag, første hjemmekamp mot Gjerpen kl 16.00!

BB gikk til Anette Sundfær Johnsen. Hun ble også toppscorer med 7 mål. Oda og Celine fulgte tett bak med 5 scoringer hver. Hele 12 spillere på scoringslista er ekstra gledelig! Assist-dronninger ble Iben og Mari med 5 assist hver seg.