Ett poeng på kontoen! – Follo HK Damer

Ett poeng på kontoen!

I dag var det duket for årets første borte kamp i Nadderud arena mot Haslum Bærum Damer. Et Haslum lag som har hatt stor kontinuitet i laget og avsluttet fjoråret 1. div sesong med kvalik spil til REMA 1000 ligaen. Kampen startet jevnt og lagene byttet på ledelsen gjennom hele 1. omgang. En omgang som var preget av mye bra angrepsspill fra begge lag og ditto mindre imponerende forsvarsspill, noe en pause stilling på 16-15 til hjemmelaget vitner om.

Pausepraten ble brukt til noen små justeringer i forhold til defensiven vår samt vi ønsket å omsette det gode angrepsspill til ennå flere nettkjenninger. 2. omgang starter jevnt. Vi klare å krige til oss initiativet og få momentum i kampen og føler vi er i kontroll på 22-20 midtveis i omgangen. Haslum går imidlertid snudd kampen i deres favør og med 2 minutter igjen av kampen leder hjemmelaget med 2. Etter en intens og spennende avslutning vår begge lag har mulighet for å avgjøre kampen ender bataljen med uavgjort 28-28. Sett over 60 minutter føler vi at vi er det beste laget.

Med 20 bomskudd hvorav mange er 100% sjanser blir det vanskelig å vinne håndball kamper så her må det jobbes frem mot neste helgs hjemmekamp mot Gjerpen. I dag er det på sin plass å fremheve Jennys fantastiske 2. omgang i målet samt en sterk prestasjon av Mirela gjennom 60 minutter.

Les hva ØB skriver om kampen:

Flere Follo HK Damer kamper er spilt denne helgen

Lørdag beseiret våre unge fremadstormende rekruttjenter Hokksund 25 – 27 i 2.div!

En kamp der trenerteamet beskriver prestasjonen som voksen og modent håndballspill til tross for jentenes unge alder.

Søndag var det bortekamp mot Kråkerøy i juniorserien, og der ble vertene beseiret med 32 – 16.

Det kjempes godt i Follodrakt om dagen!!!