J20 videre i NM – Follo HK Damer

J20 videre i NM

Et slagkraftig Follo-lag reiste opp til 16-delsfinale i Tromsø. En gjeng som er en fin miks av 02, 03, 04 og 05-spillere – som igjen er fordelt ca 50/50 på a-lag og rekrutt. Hjemmelaget setter kampen første scoring, men de for kvelden hvitkledde Follo-jentene går raskt opp i 1-2. De første 7 minuttene av kampen blir preget av to Follo-utvisninger, både etter skudd i ansiktet på målvakt. Etter dette er det rent Follo-show. Til tross for nye konstellasjoner, og spillere som ikke har trent særlig sammen er man oppe i 10-målsledelse allerede etter 19 minutter, når Sofie Vik setter inn 3-13. Follo-jentene har god kontroll ut omgangen, og går til pause med 9-20-ledelse. For en gjeng som er fersk sammen, var det viktig å bruke de siste 30 minuttene som god trening sammen. Emma Lönn, Karen Linnestad Spone og Ingeborg Fossnes setter omgangens tre første etter herlig spill – og 2. omgang fortsetter som ren parademarsj. Spilleglede hos spillere som utforsker nye kombinasjoner og relasjoner spiller underholdene håndball som lover godt for videre spill.

Neste kamp er mot vinneren av Ålgård-Storhamar og skal spilles innen 20. oktober – vi gleder oss!

Follos beste: Jenny Sofie Utne.
Eline Gerø Follos toppscorer med 9 mål

Dagens tropp i Tromsdalshallen: Jenny Utne, June Krogh, Ingeborg Brøste Fossnes (3), Thilde Rau (6), SIlje ALvestad (3), Mariell Kulsrud (6), Emma Lønn (2), Karen Spone (4), Andrea Breivik (2), Victoria Nerverdal, Anette Rusten (1), Sofie Vik (2), Thea Martinsen,

Vi gratulerer J20 jentene og ønsker de lykke til videre i j20NM!