Dårlige perioder ødelegger muligheter for poeng mot Romerike Ravens – Follo HK Damer

Dårlige perioder ødelegger muligheter for poeng mot Romerike Ravens

Søndag var det klart for første virkelige prøven i kampen om å overleve i Rema1000 ligaen for Follo Damene. Det var et lag som følte de var i medgang etter noen positive opplevelser i kampene mot Molde og Vipers.

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre første halvdel av omgangen. Etter 13 minutter ledet gjestene for første (og eneste) gang i kampen 5-6. Da kommer den første og lengste dårlige perioden. Stillingen går fra 5-6 til 15-7 på under 10 minutter. Det så ut til at det skulle bli en blytung dag.

Follo jentene skal ha for at de ikke gir seg. De slår tilbake og to minutter før slutt setter Aleksandra Mandic inn 15-11 etter en god periode fra rødtrøyene. Da Ravens samtidig fikk en spiller utvist øynet spillerne og de tilreisende håpet at det skulle være ganske jevnt til pause. Det ble med håpet når Ravens klarte å sette inn to scoringer i undertall de siste to minuttene og lagene gikk i garderoben på stillingen 17-11.

Hjemmelaget fortsetter å styre kampen i 2. omgang og etter 13 minutter var ledelsen oppe i ni mål på stillingen 26-17. Igjen så det ut til at det kunne bli veldig tungt. Follo jentene klarte å begrense skaden og hentet inn så tapet ble redusert til seks baklengs må mye takket være dagens beste Follo spiller, Mina Hesselberg og en meget opplagt Mille Fuglei som voktet buret i den andre omgangen.

Nå er det bare å brette opp ermene og forberede seg på neste kamp som er allerede på onsdag da Storhamar kommer på besøk til Stil Arena