Snipp snapp snute… – Follo HK Damer
Marte Figenschau - foto: ØB

Snipp snapp snute…

Kort oppsummert: Dette var ikke dagen for Follo-jentene. Fra første minutt var Romerike Ravens mer «på» enn våre jenter, og slikt straffer seg når man møter motstandere som i utgangspunktet er på omtrent samme nivå som vi ønsker å være. 3-11 etter 10 minutter ble til 12-18 til pause. Riktig nok vant våre jenter 2. omgang 18-15, men det hjalp så lite når tavla viste 30-33 til slutt. Dermed var cup-eventyret ute for denne gang!

Dagens BB og toppscorer ble Iben med 8 mål, hvorav 5 sikre scoringer fra straffemerket. Tilde satte 6 baller i nettet og ble i tillegg assist-dronning med 8 målgivende.

Nå venter bortekamper i serien mot Tertnes og Vipers, før vi igjen ønsker Romerike Ravens velkommen tilbake til Stil Arena 3. november. Dette er høstens fyll hallen kamp, og vi satser på stinn brakke, god stemning og årets første hjemmeseier!