Follo HK Damer møter Sola søndag kl 15.00 – Follo HK Damer

Follo HK Damer møter Sola søndag kl 15.00

Det er klart for en ny hjemmekamp i Stil Arena, og denne gangen møter vi Sola! Sola har endt topp 3 de siste årene, og er også denne sesongen tippet å havne høyt på tabellen selv om noen profiler, som Kristina Novak og Maja Magnussen har forlatt laget. Evigunge Camilla Herrem kontrer stadig inn mål fra sin venstre kantposisjon, og det er sterke spillere også på øvrige spilleplasser.

Som vanlig har Ingvill gitt oss noen betraktninger før kampen:

Etter tre seriekamper står vi med 4 poeng. Det er vi veldig fornøyde med, selv om 2 målstapet mot Gjerpen fortsatt svir litt. Spesielt siden det var på hjemmebane. Nå gleder vi oss til å spille på hjemmebane igjen! Kamp i vårt fort med publikum i ryggen, pleier å gi oss skikkelig energi og det gir oss troen på at vi kan slå de beste. Pr nå ligger Sola på 1. plass i Rema 1000 ligaen. Vi gleder oss skikkelig til å måle krefter med Camilla Herrem, Malin Holta og Kristiane Knudsen (tidligere FHKD spiller) i tillegg til mange andre gode spillere. Men, årets Follo HK damer lag er i stand til å stikke kjepper i hjulene for de fleste.

Jentene ønsker seg full hall og hjemmebanefordel på søndag. Vi håper mange trenere for yngre jentelag tar med seg jentene for å se på god håndball. Det gir inspirasjon, samhold og kanskje kan de få seg noen forbilder!

Vi minner om at barn under 16 år kommer gratis inn på kampen!

Håndball er best i hall! Vi ses i hallen!