Aurora og Hanna – to talentfulle unge spillere velger Follo – Follo HK Damer

Aurora og Hanna – to talentfulle unge spillere velger Follo

Vi er glade for å presentere Aurora Kristiansen og Hanna Waaler Lindquist som nye spillere i Follo fra neste sesong! For Aurora blir dette et comeback i Follo-drakt etter et år i Fredrikstad. Aurora var en del av Follos rekruttmiljø, og har bl a med seg Lerøy-gull fra sitt forrige opphold hos oss.

Aurora er 19 år og en rask bakspiller med god spilleforståelse. Tidligere har hun spilt bl a i Oppegård. Hun forteller dette om hvorfor hun velger Follo:

– Jeg valgte Follo fordi jeg var der som rekrutt spiller og satt igjen med gode opplevelser og minner, så lengtet litt tilbake. Jeg hadde også Thomas som hovedtrener i Fredrikstad, så da han spurte meg var ikke valget vanskelig, ettersom jeg liker treningsstilen hans og trener-typen han er.

– Mine ambisjoner er å utvikle ferdighetene mine mer og utfordre meg selv. Utvikle og utfordre meg selv til å bli en bedre spiller og lagspiller. Jeg er glad for å få muligheten til å ta steget opp til et høyere nivå.

– At Aurora vender tilbake til Follo etter et år i FBK, skyldes nok kanskje meg, forteller Thomas. Hun er en spiller med et stort potensiale, og har gode ferdigheter som både playmaker og duellspiller og er klar for å ta nye steg i sesongen som kommer. Hun skal få tid til å få på seg noen kilo til med muskler, og vil bare bli bedre og bedre utover sesongen. Dette er en viktig signering for etterveksten av unge lokale spillere!

Hanna Waaler Lindquist er 18 år, og er er en høyreist linjespiller. Også hun spilte i Fredrikstad sist sesong. Tidligere har hun også spilt i Halden og Sarpsborg. Om valget av Follo forteller hun:

– Jeg valgte Follo fordi jeg føler er at det er en god mulighet for meg å utvikle meg videre som håndballspiller. Det blir en treningshverdag der jeg får utfordret meg selv på mange måter, og kjenne litt hva som kreves på et høyere nivå.

– Mine ambisjoner er å utvikle meg videre som håndballspiller og utfordre meg selv på nye måter, slik at jeg etter hvert kan nå det nivået som kreves.

Hanna er en veldig spennende ung linjespiller, som vi er glade for at valgte Follo HK Damer, forteller Thomas. Hun er fast inventar på LK06, en god forsvarsspiller, og en fysisk ramme som virkelig kan bli spennende i tiden som kommer. Hanna skal få tid til å ta steg for steg sammen med et godt linjeteam i sesongen som kommer, og både hun og Aurora er gode eksempel på at fremtiden er lys for Follo HK Damer.

Hvilke tanker har jentene selv gjort seg foran neste sesong?

Aurora: Jeg gleder meg ekstremt mye til den kommende sesongen. Jeg ser fram til å spille med mange spennende og dyktige lagvenninner. Jeg gleder meg til å få muligheten og kjenne på nivået, og bidra til at laget lykkes.

Hanna: Jeg gleder meg veldig til neste sesong, og det blir veldig spennende å se hvordan det går. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent på jentene både på og utenfor banen.

Vi gleder oss over at unge talenter tiltrekkes av Follo og gleder oss til både denne sesongen og årene som kommer!

Ingvill, Thomas og noen av våre unge talenter: Aurora, Hanna, Margrethe og Jenny