Velkommen til Marie Elstrand Munthe! – Follo HK Damer

Velkommen til Marie Elstrand Munthe!

Sportslig utvalg har ikke ligget på latsiden denne helgen, og vi har gleden av å ønske høyreback Marie Elstrand Munthe velkommen til Follo fra neste sesong! Marie er 2003-modell, og har spilt hele sin karriere i Fjellhammer med unntak av forrige sesong da førstegangstjeneste ble kombinert med spill for Elverum i 2. divisjon. I Fjellhammer har hun gått alle stegene frem til hun ble en del av A-stallen fra 2020 .

– Hva gjorde at valget falt på Follo, Marie?

Jeg valgte Follo fordi jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben og trenerne, det virket som et veldig interessant og bra opplegg neste sesong. Jeg tror Follo vil hjelpe meg å utvikle meg masse som spiller, og gleder meg til å prøve meg på høyeste nivå sammen med en spennende spillergruppe! Jeg ser veldig frem til å komme i gang og bli kjent med alle sammen!

– Hva gjør du ved siden av håndballen?

Det siste året har jeg vært i forsvaret. Nå skal jeg begynne å studere Internasjonale studier på Universitetet i Oslo. Så det blir nytt og spennende både på håndball-banen og med studier etter sommeren!

Marie i Elverum. Foto: Stianhogsveenphoto

– Du er også fornøyd med å få Marie inn i stallen, Thomas?

Ja! Vi er veldig fornøyd med at Marie velger Follo HK Damer! Hun er en ung høyreback med et stort potensiale og vi gleder oss til å se utviklingen den kommende sesongen. Hun har gode kollektive ferdigheter, og er nok en spiller som håndterer høyt tempo. Sammen med Anette blir dette en veldig god duo på vår høyreback.

Les hva ØB skriver om signeringen her: https://www.oblad.no/ny-spiller-tar-pa-seg-helrod-follo-drakt-neste-sesong/s/5-68-1524076

Vi gleder oss til å se Marie i rødt i STIL Arena!