Velkommen tilbake, Mariell! – Follo HK Damer

Velkommen tilbake, Mariell!

Det er gledelig å kunne ønske Mariell Heggen Kulsrud velkommen tilbake til Follo HK Damer. Mariell er 2005-modell og kom til Follo rekrutt fra Oppegård foran 2022/2023-sesongen, og endte den sesongen som rekruttlagets toppscorer. Mariell er en spennende og ambisiøs spiller på høyre kant, der hun vil danne par med Oda Caroline Mørk. Det blir dermed hel-lokalt på høyrekanten neste sesong.

Sesongen 2023/2024 har Mariell spilt for Haslum og Volda, og forteller dette om sesongen: Den siste sesongen startet jeg i Haslum sin rekrutt-tropp og trente med damelaget. Etter hvert som jeg utviklet meg så søkte jeg litt større utfordringer siden Haslum hadde to høyrekanter fra før. Her tok min søster saken i sine hender og valgte å kontakte Volda sin trener. Søsteren min studerte i Volda fra før, og så dro jeg på prøve trening og endte med å bytte. I Volda fikk jeg masse spilletid og mye tillit, noe som selvsagt var kjempegøy! Utviklingen min har gått veldig oppover men samtidig så har det vært litt fram og tilbake, kanskje spesielt den første tiden i Volda. Alt var så nytt og jeg flyttet også hjemmefra og begynne på en ny skole. Så man kunne se det litt på håndballbanen at det var mye stress og mange ting som måtte på plass, men det kom på plass og utviklingen gikk videre.

– Hva gjorde at du valgte å komme tilbake til Follo?

Jeg fikk mye respons i min søken etter ny klubb, men det var til slutt Follo som var det beste valget for meg, litt fordi de har så mange bra spillere og den nye gode treneren. Også litt fordi det er alltid den klubben jeg ville spille for som liten!

– Hva er dine ambisjoner og forventninger for sesongen?

Mine ambisjoner som håndball spiller er vel egentlig og komme så langt som mulig, men ta det litt og litt. Så det blir en veldig spennende sesong som kommer, med gode trenere og ikke minst en veldig god høyrekant kollega som jeg er sikker på at jeg kommer til å lære veldig mye av. Så det blir bare å stresse minst mulig og ta det som det kommer med masse hardt arbeid.

– Vi ønsker en lokal jente velkommen tilbake til Follo HK Damer, og vi styrker dermed den lokale profilen på laget ytterligere. Mariell har en spennende fremtid, og behersker å kaste med begge armer. Hos oss blir hovedoppgaven høyre kant, og vil danne et godt team med Oda der. Potensialet er stort, og vi gleder oss til å se Mariell i Follo-drakta i sesongen som kommer, forteller Thomas Engen.

Vi gleder oss over at Mariell har valgt å komme hjem til Follo og gleder oss til å følge utviklingen neste sesong!