Takk for nå, Silje og Juni! – Follo HK Damer

Takk for nå, Silje og Juni!

Sesongslutt og avslutninger betyr også farvel eller på gjensyn for flere spillere. Etter denne sesongen har det vært klart en stund at det er mange som legger sko og ball på hylla eller går videre til andre klubber. Vi har samlet noen tanker og minner fra noen av dem, og først ut er Silje Alvestad og Juni Høgden Mæle. Begge har vært med oss helt fra rekrutt-perioden.

Silje Alvestad: Silje har vært en del av Follo-familien i fem år, etter at hun kom til oss fra Nordstrand i 2019. Tiden i klubben har vært preget av vekst og fremgang, både på og utenfor banen. Hun startet sin reise som rekrutt og fikk raskt muligheten til å hospitere på A-laget, noe som førte til en fast plass på laget i hennes andre år hos oss.

Opprykket til Rema-1000 ligaen står som et høydepunkt i karrieren, der seieren over Oppsal markerte en historisk vending. Å holde plassen i ligaen denne sesongen har også vært en betydelig prestasjon, som Silje vil løfte frem.

Silje understreker betydningen av Follo for hennes utvikling, både som spiller og person. Hun forteller at klubben har gitt henne rom til å utvikle sine ferdigheter og har vært en kilde til glede og mestringsfølelse.

Som håndball-pensjonist ser Silje frem til å flytte til Bergen for å ta en mastergrad, men håndballen vil fortsatt være en del av hennes liv. Hun lover å heie på laget fra tribunen, både i Stil Arena og når laget besøker Bergen.

Juni Høgden Mæle: Juni kom til Follo HK Damer fra partnerklubben Ski i 2021, og har dermed tilbrakt tre sesonger hos oss. Denne perioden som har gitt verdifulle erfaringer og minner på og utenfor banen. Når det skal trekkes frem ett høydepunkt, er det seieren i Lerøy med rekruttlaget i 2023 som får æren av å trone aller øverst.

Juni forteller at tiden i Follo har spilt en sentral rolle i hennes utvikling, og har gitt henne sjansen til å utfordre seg selv på høyere nivåer av sporten.

Den siste tiden har Juni brukt mer tid på jobb, venner og familie enn det har vært rom for tidligere, og ser frem til å tilbringe et år på folkehøyskole fra høsten av. Vi kan imidlertid glede oss til å se henne på tribunen når ny sesong kastes i gang!

 Både Silje og Juni ønsker å uttrykke takknemlighet til Follo-familien og klubbens trofaste supportere. Deres støtte har vært uvurderlig gjennom både oppturer og nedturer!

Follo HK Damer takker Silje og Juni for deres engasjement og bidrag til klubben og ønsker dem lykke til med målene fremover! Dere vil alltid være en del av Follo-familien. Tusen takk for kampen, Silje og Juni! 🤾‍♀️❤️