Årets spillere sesongen 2023/24 – Follo HK Damer

Årets spillere sesongen 2023/24

Sesongslutt betyr sesongavslutninger og kåringer. Follo HK Damer avholdt sin markering av sesongen vi har lagt bak oss på fredag. I tillegg til mat og kaker ble gode og kloke ord om sesongen, lagene og klubben delt. Og ikke minst ble årets spillere kåret, både for A-lag og rekrutt. Begge lagsmiljøer har klart målsettingene som ble satt i forkant av sesongen, riktig nok med knapp margin, men som kjent: Mål er mål!

Vi beholdt plassen i Rema 1000-ligaen etter en skadepreget sesong og etter spennende kvalifiseringskamper mot Volda. Utrolig godt kjempet, og deilig å se at mange av spillerne spilte «med hjertet utenpå drakten» i det som for flere av dem var den siste kampen for Follo HK Damer – i alle fall for denne gang! Også denne sesongen har vi hatt spillere i landslagsspill, både for Norge, Kosovo og Færøyene.

Vi klarte også å beholde plassen i 2. divisjon etter å ha avgjort alt selv i en forrykende kamp mot Fredrikstad i siste serierunde. Vi har mønstret et svært ungt lag i 2. divisjon denne sesongen, og selv om noen kamper har vært tøffe og gitt stang-ut, er vi sikre på at dette har gitt en læring og en utvikling som vi vil se effektene av neste sesong. Videre kvalifiserte laget til Lerøy-spill, og til A-sluttspill i regionserien. Vi har hatt spillere på landslagssamlinger også her! Ingen tvil om at det gror godt i klubben!

Klubbdrift er og blir utfordrende, og hadde i alle fall ikke vært mulig uten en god base med frivillige i styre, arrangement og andre roller. Vi er veldig takknemlige for at så mange gir av fritiden sin for å gjøre satsingen mulig! Tusen takk til alle dere!

Så til årets spillere. For rekrutt fikk disse jentene en oppmerksomhet:

Årets toppscorer: Jenny Johansson

Årets badgirl: Lina Cvitanovic

Årets lagspiller (kåret av spillerne): Mathilda Godager Aasen

Årets spiller (kåret av trenere og sportslig utvalg): Jenny Johansson

Fra A-laget ble følgende spillere kåret:

Årets rookie: Juni Høgden Mæle

Årets toppscorer: Anette Sundfær Johnsen

Årets badgirl: Aleksandra Mandic (som for øvrig også troner øverst av alle spillerne i hele Rema 1000-ligaen 🙂 )

Årets lagspiller: Anette Sundfær Johnsen

Årets spiller: Mirela Gjikokaj

Vi takker for sesongen som er avsluttet og gleder oss allerede til neste!