Smart Energi akademier 12. – 14. august – Follo HK Damer

Smart Energi akademier 12. – 14. august

Også dette året inviterer vi til akademier i august. Smart Energi Eliteakademi for jenter i årsklassene 2009-2012 og Smart Energi Sommerakademi for jenter født 2013-2016. Akademiene foregår i Stil Arena og Langhushallen. Oppstart mandag 12. august kl. 09.30 og treningen avsluttes ca kl. 15.30 hver dag. Deltakerne vil bli trent av Follo HK Damers spillere og trenere. Det blir servering av lunsj og frukt. Alle får en teknisk treningsskjorte i Follo HK Damer profil.

På Follo HK Damer eliteakademi vil jenter født fra 2009 til 2012 få muligheten til å kjenne på hvordan det er å være spiller på Follo HK Rekrutt og et innblikk i hvordan man kommer lengst mulig på veien mot å bli en toppidrettsutøver.

Trenerne vil i stor grad bruke opplegget som er laget for Follos rekruttjenter slik at deltakerne kan få en forsmak på hvordan det er å være en del av ett av Norges beste rekruttmiljø.

Påmeldings-lenke:

fhkd-supportershop.woow.no

På campen vil jentene få kyndig veiledning og god teknisk og fysisk trening som vil hjelpe dem å bli bedre håndballspillere. I tillegg er campene er kjempefin mulighet til å møte spillere fra andre klubber og ha masse håndballmoro!

Påmeldings-lenke:

fhkd-supportershop.woow.no