Jenny og Margrethe tas inn i A-stallen! – Follo HK Damer

Jenny og Margrethe tas inn i A-stallen!

Det er alltid stas når egne rekrutt-spillere utvikler seg til å bli modne for trening og spill i A-lagstroppen. Fra forrige sesongs rekruttgruppe har trenerteamet nå valgt å flytte Jenny Johansson og Margrethe Moen Kile til A-lagstroppen. Jenny er en fotrapp bakspiller som forrige sesong virkelig markerte seg i 2. divisjon med et snitt på 5,6 scoringer på 17 kamper og en rekke fine innspill og oppspill til medspillere. Margrethe er målvakt, og har vist seg frem som matchvinner ved flere anledninger. Margrethe fikk også sin debut i Rema 1000-ligaen i 23/24-sesongen. Begge spillerne er født i 2005, og har to år i rekrutt-miljøet bak seg.

«Å få muligheten til å bli tatt opp i A-stallen betyr veldig mye for meg», forteller Jenny. «Det kommer til å bli veldig lærerikt og det blir spennende å få lov til å trene med så mange gode spillere rundt meg.» Margrethe deler samme syn: «Det å bli tatt opp i A-stallen betyr veldig mye. Det er dette jeg har jobbet mot på treninger i 2-års perioden som rekrutt.»

Om egne ambisjoner forteller Margrethe: «Mine ambisjoner innenfor håndballen er å se hvor god jeg kan bli med et godt trenerteam som hjelper meg på denne veien. Jeg gleder meg veldig til å være i et miljø med så mange gode håndballspillere og trenere som kan hjelpe meg med min utvikling.» Jenny istemmer: «Mine ambisjoner med håndballen er å utvikle meg så mye som mulig, men ikke minst også ha det gøy. Med et bra trenerteam og gode lagspillere rundt meg ligger dette godt til rette. Jeg ser veldig frem imot den kommende sesongen og gleder meg masse!»

Vi er stolte av dere og gleder oss til å følge utviklingen deres videre, Jenny og Margrethe!