Hante Hamel er klar for Follo! – Follo HK Damer

Hante Hamel er klar for Follo!

Spilleren som tidvis drev våre jenter til vanvidd med en rekke redninger i kvalik-kampene og ble kåret til Voldas beste spiller i 2 av 3 kamper har signert for Follo! Hun presterte en redningsprosent på 41 i bortekampen og tett opp mot 30 i begge hjemmekampene. Dermed var det kanskje naturlig at trenerne og sportslig utvalg vendte blikket mot vest og Voldas målvakt Hante Satu Hamel når målvaktsteamet for neste sesong skulle bygges, Thomas?

– Ja, Hante er en veldig spennende målvakt, og har imponert med sin stabilitet over en hel sesong for Volda i år, ikke bare i kampene mot oss. Med 241 redninger og 37,4% over en hel sesong, så gleder vi oss til å se Hante i Rema 1000 ligaen kommende sesong. I tillegg til dette så har hun gode kvaliteter i pasningsspillet sitt, noe som er viktig for hvordan vi ønsker å spille i kommende sesong!

Hante er 25 år, opprinnelig fra Nederland og har spilt i Volda siden sesongen 2021/22. Det vil si spill både i Rema 1000-ligaen og i 1. divisjon.

Det var lett å se at du var lysten på Rema 1000-spill i kampene mot oss, Hante, men hva mer fikk deg til å velge Follo HK Damer som ditt neste steg i håndball-karrieren?

– Jeg valgte å dra til Follo fordi jeg tror at jeg kan utvikle meg mye der som keeper. Å spille på det høyeste nivået samen med et godt treningsmiljø virker spennende. Jeg ser veldig fram til neste sesong, og å bli kjent med alle i og rundt klubben.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Follo-familien, Hante!