Stil Arena. Søndag 5. mai kl 16.00. Kom på kamp!! – Follo HK Damer

Stil Arena. Søndag 5. mai kl 16.00. Kom på kamp!!

For en uke siden sa vi at vi skulle spille sesongens viktigste kamp. Vi trodde det, men etter å ha gått på et solid bananskall i Volda på onsdag sier vi det igjen: Søndag 5. mai kl 16.00 spiller vi sesongens ALLER viktigste kamp!! Vinneren tar med seg retten til Rema 1000-spill neste år, og jentene lover å gi absolutt alt for at den retten skal tilhøre Follo også neste sesong!

Etter tapet i Volda uttalte vår bestemann Eline at prestasjonen ikke hadde holdt til å beholde plassen i 1. divisjon en gang, og ga tydelig beskjed om at de var klare til å framstå på en helt annen måte i tredje og avgjørende kamp! Hvordan har dagene etter onsdags-kampen vært, Thomas?

– Etter en veldig skuffende tur til Volda, så har vi fått nullstilt og gleder oss til kamp. Vi hadde en ærlig prat om de mentale prosessene som førte til en svak prestasjon, og ble enige om hvordan vi skulle angripe denne tredje kampen. Vi er alle enige om at søndagens utgave skal være betydelig mer disiplinert, og fullt fokusert gjennom hele kampen.

Det var mye skuddbom og en del enkle feil på onsdag. Får vi se noen endringer på søndag?

– Ja, det kan nok hende! Vi vil ha med oss noen nye varianter i angrep, og vi har lagt en god plan for forsvarsspillet.

Det er bare å glede seg til kamp! Dette er jo også siste kamp i rødt for en del av spillerne våre. Noen går videre til andre klubber, andre legger ball og sko på hylla. Hvordan har stemningen vært disse dagene?

Stemningen har vært god, og vi er igjen offensive og gleder oss til å kjempe for plassen i Rema 1000-ligaen!

Møt opp i Stil Arena for sesongens aller siste kamp! Kampstart kl 16.00!