Klart for kamp 2 mot Volda! – Follo HK Damer

Klart for kamp 2 mot Volda!

I dag (1. mai) er det klart for kvalik-kamp nr 2 mot Volda, på deres hjemmebane Volda Campus Sparebank1 Arena. Kampstart er kl 17.30, og for de som ikke legger turen til Volda i dag, så kan kampen ses både på Direktesport og TV2 Play. Premissene er klare: Vinner vi så beholder vi plassen i Rema 1000-ligaen, om vi skulle tape, blir det en tredje og avgjørende kamp til helga.

Søndagens kamp endte med en grei 7-målsseier til oss etter en litt kladdete førsteomgang. I andre omgang viser vi at vi er et bedre lag enn Volda og vinner omgangen 14-7. Vi håper selvsagt flyten fra andre omgang er med videre til kampen i dag!

Louise melder om god stemning i laget, som er på plass på Vestlandet: Vi reiser med mye selvtillit og energi fra forrige kamp i STIL Arena. Vi er klare til å gi alt, så Follo HK Damer har et eliteserielag også neste sesong! Mange av oss har potensielt vår siste kamp i Follo-trøyen, og det gir selvfølgelig enda mer motivasjon for å gi alt for seier. Vi gleder oss til kampstart kl. 17.30!

Vi hjemmeværende supportere krysser alt vi har og lader opp til en spennende kamp! HEIA FOLLO!