26-19 til oss i første kvalik-kamp! – Follo HK Damer

26-19 til oss i første kvalik-kamp!

Et spent mannskap mønstret parketten i Stil Arena søndag ettermiddag for det første oppgjøret i kvalik-kampene mot Volda. Det er best av 3 kamper som gjelder, der premiepotten består av Rema 1000-spill neste sesong. Våre jenter startet godt og så ut til å ha kontroll på kampen, men litt høye skuldre og tilsvarende antall tekniske feil og skuddbom inviterte Volda tilbake i kampen og i pausen var stillingen 12-12. I andre omgang var våre jenter mer bestemt, forsvarsspillet satt bedre, og en allerede god June Krogh i mål fikk ble enda bedre. Omgangen ble vunnet 14-7 og June, med redningsprosent på 53 (!!) ble kåret til vår beste spiller i dette oppgjøret. Toppscorer ble Anette Sundfær Johnsen med 8 fulltreffere, hvorav 2 på straffe. Assist-dronning ble Mirela, tett fulgt av Henriette som gjorde et fint innhopp i andre omgang.

Vi er med dette halvveis til fornyet kontrakt, og ser frem til kamp nummer 2 i Volda Campus kl 17.30 på onsdag. Fingrene krysses allerede nå for at jentene gjør to omganger som ligner mest på dagens andre, og ikke så mye på den første 🙂