Årets viktigste kamp spilles søndag 28. april kl 16.30! – Follo HK Damer

Årets viktigste kamp spilles søndag 28. april kl 16.30!

Vi er klare for det som trygt kan kalles en av årets viktigste kamper. I kvalifiseringskampene mot Volda er det best av 3 som gjelder, og det skal kåres vinner i hver kamp. Det er et heltent mannskap som stiller til dyst i Stil Arena søndag! Hvordan har dere forberedt dere til kampen, Ingvill?

– Vi har trent godt, forberedt oss godt og angriper denne kampen med alt å vinne. Selv om vi selvfølgelig har analysert Volda godt, har vi mest fokus på kvalitet i eget spill. Vi skal forsterke og virkelig bruke styrkene i vårt eget lag og spill. Vi gleder oss og skal gå inn i kampen med masse energi, muskler og kløkt.

På motsatt banehalvdel står altså Volda, som endte på andre plass i årets 1. divisjon. På sitt beste er de et veldig bra lag, og bra lag har også lokale Follo-jenter med seg 😉 Denne gangen skal vi se opp for Mariell Kulsrud, som var Follo-rekrutt så sent som forrige sesong, Margit Lidal, opprinnelig fra Nesodden og Veriana Veliqi som hjalp oss da skadene haglet inn for oss i høst. Ingvill fortsetter:

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang med disse kampene. Volda som kom på 2. plass i årets 1.div. besitter et godt mannskap med bra kollektiv. Vi gleder oss og skal gå inn i kampen med masse energi, muskler og kløkt. Dette er en mulighet til å skrive historie og bli det første Follo HK damer laget som klarer å beholde plassen i eliten. Det blir fantastisk gøy!

Vi er kjempespente på kampen og gleder oss til å heie fram jentene i rødt. Støtt opp om jentene våre og møt opp i Stil Arena kl 16.30 på søndag! Heia Follo!