Marte Figenschau klar for Follo! – Follo HK Damer

Marte Figenschau klar for Follo!

Sportslig utvalg kan melde om enda en signering for neste sesong, denne gangen strekspilleren Marte Siren Figenschau. Marte har den siste sesongen spilt i Aker, og har før det spilt i bl a Glassverket, Larvik, Haslum og Fredrikstad. Årets sesong endte med 64 scoringer. Marte forteller at hun velger Follo siden hun har fått et veldig godt inntrykk av trenere, spillergruppa og støtteapparatet i klubben. «Opplegget rundt klubben virker solid og proft, og jeg ser frem til å bli en del av dette,» fortsetter hun. «Jeg gleder meg masse til å spille med både nye og kjente fjes i Follo den kommende sesongen!»

Trener Thomas gleder seg også til å få Marte med på laget: «Vi gleder oss til å jobbe med Marte fremover, hun er en smart, proaktiv forsvarsspiller som mestrer flere roller og formasjoner. Fremover er hun flink i sperrer, treffsikker, og er flink i spill 2 mot 2. En spiller med god erfaring, som vil bidra inn til å heve treningsmiljøet ytterligere.«

Vi ønsker Marte velkommen til oss! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!