1500 tilskuere og en fin kamp mot Vipers – Follo HK Damer

1500 tilskuere og en fin kamp mot Vipers

Det suverent beste laget i Norge de seneste årene, Vipers, kom på besøk til et festkledt Stil Arena søndag kveld. Nesten 1500 tilskuere tok turen til Stil Arena, der DNB og flere andre av våre herlige støttespillere sørget for gratis inngang og ny publikumsfest på hjemmebane. Våre jenter spilte en tidvis god kamp, men møtte overmakten i verdensstjernene fra Kristiansand. 11-19 til pause ble til 27-36 etter en jevn andre omgang. June ble kåret til vår beste spiller med mange fine redninger. Toppscorer ble Andrea med 6 scoringer, mens Eline ble assist-dronning med 9 assist.

Dagens fine maskoter var fra Son J12 og Kolbotn J10. Takk for at dere var med, dere var kjempeflinke!

ØB dekket også kampen, og fikk bl a et intervju med Langhus-jenta Mina Hesselberg. Les dette, og om kampen her: https://www.oblad.no/en-spesiell-kveld-for-mina-jeg-har-vart-mye-mer-her-enn-i-aquarama/s/5-68-1482777

Nå venter kvalik-kamper mot Volda for våre jenter. Kamptidspunkt kommer en av de nærmeste dagene, og vi håper at mange av de som var i hallen i dag kommer for å støtte jentene til videre spill i Rema 1000-ligaen!