Dobbelkamp søndag – vi fyller hallen! – Follo HK Damer

Dobbelkamp søndag – vi fyller hallen!

Søndag er det klart for siste seriekamp både for 2. divisjon og i Rema 1000-ligaen. Vi starter dagen med K2-kamp mot Fredrikstad kl 14.00 og tar deretter imot Vipers kl 18.00. Dette er vår-sesongens Fyll hallen-kamp, og vi takker våre gode samarbeidspartnere for at de støtter oss og gjør det mulig med gratis inngang denne dagen!

Lagene våre står foran to tøffe kamper. 2. divisjonsjentene har kjempet godt denne sesongen, men har hatt litt stang-ut i en del av kampene, og er avhengig av poeng for å sikre plassen på egen hånd. Med tap er vi avhengig av resultatet i kampen Rygge-Reistad. Vi satser på seier, og håper mange kommer og heier fram jentene våre!

Serieavslutningen i Rema 1000-ligaen blir også en tøff batalje, der suverene Vipers står på motsatt banehalvdel. Våre jenter har ingenting å tape, og går på banen med lave skuldre og bruker kampen som oppkjøring til kvalik-kampene mot Volda. Vi håper så mange som mulig tar turen i hallen i morgen for å støtte våre jenter og få et gjensyn med Langhus-jenta Mina Hesselberg og Vipers’ øvrige stjernegalleri.

Håndball er best i hall! Vi ses i Stil Arena!