Vi møter Larvik i deres legendekamp – Follo HK Damer

Vi møter Larvik i deres legendekamp

Vi tenker at vi har noen levende legender på vårt lag, men det er ikke disse som skal hedres i torsdagens kamp i Jotron Arena, derimot legendene fra starten av Larviks storhetstid – de første seriemesterne fra 1994 https://larvikhk.no/2024/04/16/de-forste-seriemesterne-hedres/

Trener Ingvill har også denne gangen delt sine forventninger til kampen: Torsdag 18/4 setter vi oss på bussen for å ta turen til Jotron Arena for å spille kamp mot Larvik. Vi gleder oss til å spille kamp igjen. Larvik er et lag det både er gøy å spille mot og måle krefter mot. Larvik og Arne Senstad sitt mannskap har gjort en solid sesong. Dette er en viktig kamp for Larvik som kjemper med Fredrikstad om å få den gunstige 4. plassen som gir dem mulighet til å velge motstander i sluttspillet. Vi har jobbet godt den siste tiden og har hatt noen fokusområder vi ønsker å forbedre. Dette ønsker vi også å ha fokus på i denne kampen. Vi må spille med kvalitet, intensitet, duellvillighet og stamina for å hente hjem 2 poeng. Vi går som alltid på banen for å vinne!

Vi håper selvsagt at vi kan legge en demper på festen, og at tidligere Larvik-spillere Anette Sundfær Johnsen og Jeanett Kristiansen kan stikke kjepper i hjulene for et sterkt Larvik-lag. Og ikke minst blir dette en god oppladning til søndagens kamp mot Vipers!

Kampstart er kl 18.00, og for de som ikke er i Larvik, kan kampen ses på TV2 Play.